GARANȚIE MANOPERE

Cabinetul Evolution Dent este dotat cu aparatură de ultimă generație, iar personalul este continuu instruit pentru a folosi cele mai noi tehnici și proceduri stomatologice. Din aceste considerente, toate manoperele executate în cabinetul Evolution Dent beneficiază de garanție de 2 ani. Calitatea și durabilitatea sunt criteriile de bază după care ne ghidăm, așa că ne dorim să îți oferim o experiență plăcută, sigură și avantajoasă.

MEDICI SPECIALIZAȚI

Echipa medicală Evolution Dent este formată din doctori cu experiență în tehnici și în utilizarea celor mai performante tehnologii din piață la ora actuală. Manoperele executate la clinica Evolution Dent au rata de succes 100%!

TEHNOLOGIE DE TOP

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice. Cabinetul Evolution Dent este dotat cu aparatură de înaltă performanță, utilizată în cele mai moderne clinici la ora actuală.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Medicii din echipa Evolution Dent îți vor propune întotdeauna cele mai bune variante de tratament pentru problema ta, alegând împreună cu tine varianta optimă de rezolvare a problemei tale dentare.

GARANȚIE

Echipa Evolution Dent utilizează numai materiale, tehnologii și tehnici de ultimă generație, așa că fiecare lucrare executată în cabinetul Evolution Dent beneficiază de garanție de 24 de luni de la data finalizării ei.

Termeni și condiții garanție
Garanția lucrărilor efectuate la noi în clinică este de 2 ani, însă aceasta se anulează sau poate suferi modificări în următoarele situații:
✓neprezentarea la controalele periodice pentru profilaxie, o data la 6 luni
✓nerespectarea sau neglijarea igienei orale
✓nerespectarea recomandarilor medicului dentist
✓deteriorarea lucrarii dentare in urma unui accident, lovituri sau traumatism
✓intretinerea incorecta a protezelor mobile sau mobilizabile
✓nu se acorda garantie pentru lucrarile protetice temporare
✓in cazul prezentei afectiunii parodontale (“parodontoza”) garantia este discutabila
✓in cazul in care pacientul prezinta o stare generala de sanatate ce influenteaza negativ tratamentul stomatologic (diabet, afectiuni neurologice, osteoporoza, epilepsie sau stari post-chimioterapie)
✓nu se acorda garantie pentru tratamentele neachitate integral
Programează-te!