PARODONTOLOGIE

PARODONTOZA SE TRATEAZĂ! 

Parodontoza reprezintă, pe înțelesul tuturor, inflamația cronică a țesuturilor care susțin dinții în os. Este o afecțiune periculoasă, întrucât dacă semnele ei sunt ignorate, se poate ajunge (din păcate, deseori se ajunge!) la pierderea dinților. Principiala ei cauză o reprezintă activitatea agresivă a bacteriilor conținute în placa și tartrul ce acoperă suprafețele dentare. Sunt incriminați și factorul genetic, stresul, iar fumatul este cel mai de temut factor favorizant și agravant.

Până de curând medicii stomatologi au fost limitați în încercările de a trata această boală, singurele măsuri luate fiind cele de prevenție și stopare. Acum, cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, parodontoza se tratează!

CUM POȚI TRATA PARODONTOZA?

Tratamentul parodontal cu laser este non-chirurgical şi minim invaziv, deci nu veţi simţi durere. În comparaţie cu metodele tradiţionale de chiuretaj subgingival, tratamentul parodontal cu laser are un efect bactericid mult mai eficient, elimină microbii care afectează gingia fără folosirea de antibiotic, așa cum se procedează în cazul terapiei tradiționale. 

Semne și simptome parodontoză:

respirație urât mirositoare;

sângerare gingivală spontană sau la periajul dinților;

gingii umflate și roșii;

sensibilitate dentară;

mobilitate dentară;

retracții gingivale cu expunerea rădăcinilor dinților.

 

AVANTAJELE IMBATABILE pentru TRATAMENT PARODONTAL CU LASER:

Precizie mărită!

Ajută la refacerea osului pierdut: tratamentul parodontal cu laser stimulează regenerarea ţesuturilor parodontale, prin activarea celulelor proprii organismului şi reataşarea gingiei de dinţi. Astfel, se creează condiţii pentru refacerea osului pierdut.

Câmpul operator nu presupune sângerare sau implică doar o sângerare limitată, edemul şi cicatricile postoperatorii sunt minime, iar disconfortul în timpul procedurii este inexistent sau cu mult diminuat.

Tratamentul laser generează un disconfort mult mai mic în perioada post-operatorie, iar ţesuturile tratate se vor vindeca cu disconfort minim, fără a fi nevoie de suturi.

PAȘII TRATAMENTULUI PARODONTAL CU LASER: 

eliminarea plăcii bacteriene și a tartrului;

parodontometrie;

chiuretaj si decontaminare LASER;

biostimulare LASER

 

Când e cel mai indicat să începi tratarea parodontozei? Acum. Odată instalată, parodontoza dă startul deteriorării masive a danturii tale. Odată diagnosticată, se impune începerea de urgență a tratamentului, pentru rezultate cât mai bune și vindecare definitivă. Iată pachetele noastre de terapie laser pentru parodontoză:

 

TRATAMENT LASER PARODONTOZĂ INCIPIENT

1500 RON 2̶0̶0̶0̶ RON

Consultație stomatologică de specialitate + generală
Plan de tratament
Igienizare completă în profunzime: periaj profesional, detartraj, airflow
1 ședință decontaminare laser (ambele arcade)
1 ședință biostimulare cu laser
Tratament medicamentos 

TRATAMENT LASER PARODONTOZĂ COMPLET

2800 RON 3400 RON

Consultație stomatologică de specialitate + generală
Diagnosticare completă – măsurători
Plan de tratament
Igienizare completă în profunzime: periaj profesional, detartraj, airflow
1 ședință biostimulare cu laser
Tratament medicamentos specific
2 ședințe de decontaminare completă cu laser (ambele arcade)

Pachet biostimulare LASER post tratament

900 RON 600 RON

4 ședințe de biostimulare cu laser la intervale de două săptămâni

(cost pentru o singură ședință suplimentară/mai puțin de 4 ședințe: 200RON/ședință)

În cazurile avansate de parodontoză, pentru potențarea și menținerea rezultatelor obținute în urma tratamentului complet, biostimularea efectuată regulat, la maximum două săptămâni, timp de 2 luni, este recomandată, întrucât duce la creșterea metabolismului local, normalizează funcționarea celulară, astfel încât reușește să producă vindecare tisulară. 

Biostimularea este tratamentul prin care energia luminii pe care o emite laserul dentar produce un răspuns biologic: produce creșterea de ATP (combustibil celular), îmbunatățește respirația celulară, favorizează sinteza de colagen, are efect antiinflamator prin scăderea sintezei de histamină și crește producția locală de endorfine. Astfel, repetarea acestor ședințe laser vor duce la o îmbunătățire semnificativă a țesutului osos și gingival, efect resimțit de pacient de la primele ședințe. 

MEDICI SPECIALIZAȚI

Echipa medicală Evolution Dent este formată din doctori cu experiență în tehnici și în utilizarea celor mai performante tehnologii din piață la ora actuală. Manoperele executate la clinica Evolution Dent au rata de succes 100%!

TEHNOLOGIE DE TOP

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice. Cabinetul Evolution Dent este dotat cu aparatură de înaltă performanță, utilizată în cele mai moderne clinici la ora actuală.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Medicii din echipa Evolution Dent îți vor propune întotdeauna cele mai bune variante de tratament pentru problema ta, alegând împreună cu tine varianta optimă de rezolvare a problemei tale dentare.

GARANȚIE

Echipa Evolution Dent utilizează numai materiale, tehnologii și tehnici de ultimă generație, așa că fiecare lucrare executată în cabinetul Evolution Dent beneficiază de garanție de 24 de luni de la data finalizării ei.
Programează-te!