Implant MEGAGEN - de la 500 EUR

Include:

➤implant Megagen
➤manoperă inserare chirurgicală
➤bont de vindecare (dacă este cazul)

Oferta nu include eventualele adiții osoase/de membrană acolo unde diagnosticul le impune. Necesitatea intervențiilor suplimentare va fi stabilită în urma unui computer tomograf la zona vizată pentru implantare.

Coroana care se adaugă poate costa între 900 și 1500 RON, în funcție de materialul din care este confecționată.

Restaurare orală TOTALĂ - implant Megagen

,➤Maxilar superior: 4400 EUR (6 implanturi + protetică provizorie GRATUITĂ)

Maxilar inferior: 3000 EUR (4 implanturi + protetică provizorie GRATUITĂ)

Oferta nu include eventualele adiții osoase/de membrană acolo unde diagnosticul le impune. Necesitatea intervențiilor suplimentare va fi stabilită în urma unui computer tomograf la zona vizată pentru implantare.

Protetica definitivă se va adăuga la 4-6 luni de la inserarea implanturilor și depinde de numărul de elemente. 

Implantul dentar este soluția recomandată atunci când nu doar dintele, ci și rădăcina acestuia a fost total compromisă. Implantul este un dispozitiv realizat din titan și alte aliaje, ce va funcționa ca o rădăcină artificală odată introdus în osul mandibular sau maxilar. Un singur implant poate înlocui un dinte sau, pentru pacientii cu mai mulți dinți lipsă, implanturile pot constitui o bază pentru crearea unei punți sau a unei proteze dentare, putându-se astfel reconstrui chiar și în totalitate mandibula sau maxilarul (în cazul pacienților complet edentați).

 

 

 

 

Care sunt pașii de la primul consult la noul dinte? 

Odată luată decizia inserării unui implant, există o serie de pași pe care medicul îi va urma împreună cu pacientul, de la un dinte lipsă/compromis până la rezultatul final – coroana, pași care se derulează pe parcursul a minimum 3 luni. 

1. Primul consult – cel mai important pas al procesului, fără de care nu se poate răspunde la întrebările cele mai frecvente: „cât costă?” și „cât durează?”. În urma acestei vizite, medicul evaluează, pe baza unei radiografii (ulterior se va recomanda efectuarea unui computer tomograf) și a consultului intraoral, dacă există indicație de inserare a unuia sau mai multor implanturi (în funcție de numărul de dinți lipsă). 

2. Stabilirea procedurii chirurgicale. După prima vizită, dacă se ia decizia de inserare de implant(uri), pacientul va efectua un computer tomograf care va dezvălui detalii esențiale în ceea ce privește starea mandibulei/a maxilarului, dacă există retracții osoase, precum și dacă sunt necesare materiale/manopere conexe precum: adiția de os, membrană, sinus lift etc. Acesta este un pas care nu presupune prezența dumneavoastră la clinică, ci un studiu realizat de echipa noastră de medici pe cazul dumneavoastră, al cărui rezultate vă vor fi comunicate la următoarea vizită, de la următorul punct: 

3. Igienizarea completă a cavității orale. Inserarea unui implant este o intervenție chirurgicală! Așadar, implantul dentar, fiind un dispozitiv medical steril iar biomaterialele (osul substitut, membrana, etc) sterile, acestea nu trebuie sub nici o formă contaminate cu microbi patogeni din gură – lucru care poate compromite total intervenția și rata de succes a acesteia. Astfel, cavitatea orala va fi asanată de infecții  – carioase, parodontale sau de orice altă natură: înainte de operație se va realiza igienizarea profesională (detartraj, periaj, air-flow), se vor curăța și desființa pungile parodontale, se obturează (plombează) cariile dentare active, se vor extrage dinții irecuperabili care întrețin infecții. 

4. Implantarea propriu-zisă (etapa chirurgicală): presupune inserarea implantului în os printr-o procedură sub anestezie locală, creându-se, astfel, rădăcina artificială necesară pentru așezarea ulterioară a coroanei. În cazul pacienților care au nevoie și de manopere conexe (adiție de os/membrană/sinus lift etc), acestea pot fi realizate în aceeași ședință când există indicație pentru acest lucru sau pot fi făcute în ședințe separate. După realizarea acestor manopere și inserarea implantului, se montează un bont de vindecare, iar pacientul va aștepta, în funcție de caz, între 1 și 6 luni pentru integrarea în os a implantului, urmând mai apoi să adauge coroana/lucrarea protetică. În cazul dinților frontali sau a cazurilor de reconstituire totală a mandibulei/maxilarului, se execută lucrări provizorii pentru asigurarea funcționalității și esteticii cavității bucale, până la osteointegrarea completă a implantului și montarea coroanei/lucrării protetice. 

Costul acestei etape este de 500 EUR / 600 EUR (în funcție de tipul de implant ales) și include: implant MEGAGEN, bont de vindecare, manoperă inserare implant și bontul protetic pe care va fi montat ulterior coroana dentară.

5. Crearea coroanei (etapa protetică): după cele 1-6 luni de la inserarea implantului, pacientul va efectua o radiografie cu care se va prezenta în clinică. Radiografia are rolul de a dezvălui reușita intervenției, dacă implantul s-a integrat în os, iar procedura poate fi finalizată prin adăugarea coroanei/lucrării protetice. Acum este momentul pentru adăugarea unui bont protetic, care va constitui suportul pentru coroana care va înlocui dintele lipsă.  În cadrul acestei vizite veți beneficia de un consult amănunțit, precum și de amprentarea cavității orale în vederea efectuării de către laborator a lucrării protetice. Odată realizată și după eventualele adaptări, coroana va fi cimentată definitiv pe bontul protetic, rezultând un dinte 100% funcțional și estetic. 

Care este costul total, de la implant la coroană? 

Așa cum ați aflat anterior, costurile totale încep de la 500 EUR + 900 RON în cazul coroanelor, care pot ajunge până la 1500 RON în funcție de material și tipul de atașare la implant. 

Eventualele oferte de preț limitate sunt afișate pe homepage sau în prima parte a acestei pagini! Stay tuned!

EVOLUTION DENT partener Star Card BT - nu mai amâna sănătatea dinților tăi, poți plăti în rate fără dobândă!

Programul de plată în rate fără dobândă de la Banca Transilvania include cardurile de credit MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici; STAR Gold: Visa Gold, Visa Gold BT Rotary; STAR Platinum: Visa Platinum. Cu acest card beneficiezi de 5 rate fără dobândă în cadrul clinicii Evolution Dent. Dacă nu ai încă un card Star Forte, îl poți cere aici.  

Programează-te!