ENDODONȚIE

Tratamentul endodontic presupune îndepărtarea țesuturilor inflamate sau necrozate și eliminarea resturilor organice din canalele radiculare, pentru ca apoi acestea să poata fi obturate cu materiale biocompatibile. Obturarea canalelor împiedică păatrunderea bacteriilor din cavitatea orala sau prin foramenul apical. Canalele sunt obturate cu un material insolubil și inert din punct de vedere biologic. Ulterior obturării canalelor se realizează obturația cavității de acces, iar uneori este necesară o lucrare restaurativă pe acel dinte.

Proceduri și tratamente endodonție:

 

Extirpare – monoradiculari – 200 RON
Extirpare – pluriradiculari – 250 RON
Obturatie de canal – monoradiculari moderna (condensare) – 250 RON
Obturatie de canal – pluriradiculari moderna (condensare) – 300 RON
Dezobturare de canal – monoradiculari – 200 RON
Dezobturare canal – pluriradiculari – 300 RON
Tratament hidroxid de calciu – 200 – 400 RON

MEDICI SPECIALIZAȚI

Echipa medicală Evolution Dent este formată din doctori cu experiență în tehnici și în utilizarea celor mai performante tehnologii din piață la ora actuală. Manoperele executate la clinica Evolution Dent au rata de succes 100%!

TEHNOLOGIE DE TOP

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice. Cabinetul Evolution Dent este dotat cu aparatură de înaltă performanță, utilizată în cele mai moderne clinici la ora actuală.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Medicii din echipa Evolution Dent îți vor propune întotdeauna cele mai bune variante de tratament pentru problema ta, alegând împreună cu tine varianta optimă de rezolvare a problemei tale dentare.

GARANȚIE

Echipa Evolution Dent utilizează numai materiale, tehnologii și tehnici de ultimă generație, așa că fiecare lucrare executată în cabinetul Evolution Dent beneficiază de garanție de 24 de luni de la data finalizării ei.
Call Now ButtonProgramează-te!