ODONTOLOGIE

Odonotologia presupune tratarea lezunilor carioase ale dinților, precum și a celor necarioase, care pot fi fracturi, distrofii sau leziuni de uzură dentară. Procedurile de odontologie practicate in cabinetul Evolution Dent garantează restaurarea integrală a danturii prin metode specifice: obturații, incrustații, coroane sau punți. Practic, în limbajul general utilizat, odontologia repară binecunoscuta carie dentară, și anume procesul distructiv cronic al țesuturilor dure ale dintelui.

Tratamentul odontal în stadii incipiente implică manopere minim-invazive, menite să redea funcționalitatea și estetica dinților afectați de carie sau de diverse traumatisme. Tratarea cariilor dentare se face sub anestezie locală și presupune înlăturarea țesuturilor afectate și obturarea (plombarea) cavității integre rămase, cu materiale biocompatibile, ce au o rezistență asemănătoare smalțului dentar.

Proceduri și tratamente odontologie:

✓Obturatie coronara-compozit fotopolimerizabil clasa I,II, III, IV, V, MOD
✓Obturatie/ reconstituire glassionomer
✓Obturatie armata MOD
✓Coafaj indirect, direct, natural/baza glassionomer
✓Pansament calmant

MEDICI SPECIALIZAȚI

Echipa medicală Evolution Dent este formată din doctori cu experiență în tehnici și în utilizarea celor mai performante tehnologii din piață la ora actuală. Manoperele executate la clinica Evolution Dent au rata de succes 100%!

TEHNOLOGIE DE TOP

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice. Cabinetul Evolution Dent este dotat cu aparatură de înaltă performanță, utilizată în cele mai moderne clinici la ora actuală.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Medicii din echipa Evolution Dent îți vor propune întotdeauna cele mai bune variante de tratament pentru problema ta, alegând împreună cu tine varianta optimă de rezolvare a problemei tale dentare.

GARANȚIE

Echipa Evolution Dent utilizează numai materiale, tehnologii și tehnici de ultimă generație, așa că fiecare lucrare executată în cabinetul Evolution Dent beneficiază de garanție de 24 de luni de la data finalizării ei.

Call Now ButtonProgramează-te!