PROTETICĂ

Evolution Dent oferă tratamente de protetică dentară, care au ca scop refacerea dinților prin lucrări fixe: fațete, coroane și punți dentare, precum și prin lucrări mobile sau mobilizabile: proteze totale sau parțiale, proteze scheletate cu sisteme speciale, proteze pe implanturi.

Atunci când dintr-un dinte lipsește o porțiune ce nu poate fi refacută prin obturație (cunoscută în limbajul uzual ca „plombă”), se impune acoperirea dintelui cu o coroană. De asemenea, când un dinte lipsește de pe arcadă, iar spațiul gol e mărginit de dinți ce nu sunt integri (sunt deteriorați, cariați sau au obturații coronare), se recurge la o punte, procedură specifică proteticii dentare. Dacă spațiul rămas gol după extracția unui dinte e mărginit de dinți integri, se recurge la implant pentru refacerea arcadei incomplete. Dacă pacientul pierde un număr mare de dinți și, din diverse motive aceștia nu pot fi înlocuiți prin lucrări fixe, ca punți sau implanturi, se recurge la lucrări protetice mobile (proteze). Soluția optimă este aleasă numai după un control medical amănunțit și după ce pacientul este informat și consultat în vederea pașilor ce urmează a fi făcuți.

PREȚURI PROTETICĂ DENTARĂ

Coroana metalo-ceramica total fizionomica (VITA) – 750 RON
Coroana ceramica pe zirconiu – 1300 RON
Coroană full zirconiu – 1100 RON
Coroana ceramica pe zirconiu pe implant – 1500 RON
Coroana full zirconiu pe implant – 1300 RON
Coroană metalo-ceramică pe implant – 1000 RON
Coroana provizorie – 100 RON
Coroana provizorie PMMA – 140 RON
Proteza tip Kemeny – 400 RON
Proteza scheletata – 3300 RON
Proteza acrilat – 1500 RON
Proteza totala – Polyan – 2000 RON
Proteza partiala elastica – 2000 RON
Gutiere bruxism – 300 RON
RCR(reconstituire corono-radiculara) metal – 300 RON
RCR(reconstituire corono-radiculara) – fibra de sticla – 300 RON
Ablatie coroana – 100 RON Cimentare microproteza (coroana) – 100 RON

MEDICI SPECIALIZAȚI

Echipa medicală Evolution Dent este formată din doctori cu experiență în tehnici și în utilizarea celor mai performante tehnologii din piață la ora actuală. Manoperele executate la clinica Evolution Dent au rata de succes 100%!

TEHNOLOGIE DE TOP

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice. Cabinetul Evolution Dent este dotat cu aparatură de înaltă performanță, utilizată în cele mai moderne clinici la ora actuală.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Medicii din echipa Evolution Dent îți vor propune întotdeauna cele mai bune variante de tratament pentru problema ta, alegând împreună cu tine varianta optimă de rezolvare a problemei tale dentare.

GARANȚIE

Echipa Evolution Dent utilizează numai materiale, tehnologii și tehnici de ultimă generație, așa că fiecare lucrare executată în cabinetul Evolution Dent beneficiază de garanție de 24 de luni de la data finalizării ei.
Programează-te!